Sportvasten

Samen met 13Volt train je je lichaam in 10 dagen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen, effectieve 10-daagse trainingsmethode op basis van sporten, sapvasten en voedingssupplementen. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Op maat gemaakt training- en voedingschema

Samen met 13Volt train je je lichaam in 10 dagen de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. 13Volt stelt een persoonlijk protocol voor je samen dat je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat o.a op welke intensiteit je moet trainen en een op maat gemaakt voedingsschema.

Betere sportprestaties

Switch naar vetverbranding en betere sportprestaties Je haalt energie uit vet in plaats van suiker. Hierdoor krijg je meer energie, minder trek in zoetigheid en minder last van suikerdipjes.

Wetenschappelijk bewezen

De wetenschap achter Sportvasten is recent bevestigd in het toonaangevende ‘International Journal of Sport Nutrition and Excersice Metabolism’. Sportvasten wordt genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies.

Aanzienlijk fitter en energieker

Je herstelt sneller na het sporten, je cholesterolgehalte daalt, je conditie verbetert. Kortom, je voelt je topfit en vitaal.

Combineren met EMS trainingen

Kom één of twee keer per week 20 minuten voor een training naar 13Volt. Wij zorgen voor afwisselende en uitdagende trainingen waarin jij iedere keer weer het uiterste uit jezelf haalt om op een verantwoorde manier snel fit te worden. Een EMS training van 20 minuten staat gelijk aan een full body workout van 2-3 uur. Dat is de kracht van EMS trainingen!