Zuurstoftherapie

Zuurstof bij beweging is het beste besluit voor uw herstel van binnenuit. Bewegen is soms al zwaar genoeg, vooral als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt of te verzuurde benen om in beweging te komen.
Wij van 13Volt hepen jou graag!

Wat is zuurstoftherapie?

Zuurstof bij beweging is het beste besluit voor uw herstel van binnenuit. Bewegen is soms al zwaar genoeg, vooral als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt of te verzuurde benen om in beweging te komen.  Tijdens de EWOT wordt een hoger zuurstofniveau ingeademd om daarmee de hoeveel zuurstof in het bloedplasma te verhogen. De impact van de verhoogde zuurstofconcentratie is een verwijding van de haarvaten welke vernauwd zijn door zuurstoftekort veroorzaakt door stress, toxines, ziekte, ouderdom en andere oorzaken.

eenvoudig en effectief

De ontstekingsremmende zuurstoftherapie is eenvoudig en effectief. Waar het om gaat is veel zuurstof in te ademen tijdens inspanning. De uitvinder professor von Ardenne ontdekte dat met EWOT de verminderde microcirculatie van bloed van het endotheel en de haarvaten wordt hersteld. Ontstekingen nemen af, de cellulaire ATP (cellulaire energie) wordt verhoogd en het immuunsysteem gestimuleerd. Deze ontdekking heeft al veel mensen geholpen hun chronische ziekten te overwinnen.

Een domino van positieve effecten

Wanneer EWOT correct wordt uitgevoerd kan al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten een paar keer per week. Alle andere voordelen van EWOT zijn positieve domino effecten en komen het lichaam als volgt ten goede: