Over ons

Bij 13 Volt zetten wij persoonlijke aandacht hoog in de lijst. Wij houden ervan om een praatje te maken, te luisteren naar jou verhaal en een positieve bijdrage te leveren aan het behalen van jouw doelen. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Wij werken met een gevarieerd team. Elke coach heeft een andere achtergrond en zijn eigen specialiteiten, waardoor eenieder elkaar goed aanvult en elke week weer de beste trainingen gegeven kunnen worden.

Noel Cabral

Ik ben Noel Cabral dos Reis: al sinds 2008 personal trainer en ruim 5 jaar de fysieke trainer van betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam. Daarnaast helpt mijn vrouw Wendy-jane Brown met de organisatorische kant van de onderneming. Na een aantal jaar gewerkt te hebben met EMS, was het tijd voor de volgende stap:  het starten met een eigen locatie voor het aanbieden van professionele Bodytec trainingen. Na een flinke verbouwing was 13Volt op 1 september 2021 een feit!

Wij staan klaar voor jou

MEET THE TEAM

NOËL CABRAL
Tatjana
Hanneke
Quinton
Niek

Reviews

”Gevarieerde trainingen die je lichaam sterker maken. Daarnaast zorgt het privékarakter van de gym er ook voor dat Noël je alle aandacht kan geven. Tot slot, en ook niet onbelangrijk: in al die jaren dat ik nu bij hem train heb ik tijdens zijn trainingen nog nooit een blessure opgelopen. 💪🏽”

5/5

chris de back

”Het fijne en wat mij motiveert om bij 13Volt Bodytec te sporten zijn een aantal factoren. De vriendelijke open persoonlijke begeleiding en aandacht. De grote van 13 Volt Bodytec. Een functionele inrichting in een warme omgeving. En wat ik ook prettig vind, is dat je in contact komt met je medesporters. Er is plaats om na (en ook ervoor) het sporten aan een grote tafel te socialiseren onder het genot van een kop koffie en/of water door 13Volt Bodytec aangeboden. Een aanrader dus.”

5/5

Ben Bruins

”In een zeer fijne rustig sfeer kunnen werken aan een blessure onder zeer professionele begeleiding van Noel, binnen enkel weken herstelt. TOP”
 
 
5/5

milko altena

Bij 13Volt boek jij vooruitgang!

13Volt Bodytec gaat verder waar traditionele trainingsvormen tegen hun limiet aanlopen. Ontwikkel je lichaam op verschillende gebieden zonder een zware belasting op de spieren en gewrichten.